utorak, 5. kolovoza 2014.

NEW IN 7/14


Iako sam imala planove za više postova prošli mjesec, sudbina je tako htjela da ih je bilo sramotno malo. Bila sam svuda samo ne doma, tjedan dana sam bila i bez interneta. Ali mislim da će mi osmi mjesec biti mirniji, a ja ću imati vše vremena i mogućnosti za objavljivanje postova tako da sam za danas pripremila jedan lagani New in post sa stvarčicama koje sam kupila prošli mjesec. Iznenađuje omjer količine preparative i dekorative, ali valjda i ja jednom moram malo preokrenuti svoje navike! :D

Pa krenimo redom...


O Babylove gelu i balzamu za pranje (DM, svaki 19,90 kn) ne bih previše duljila zato što sam im posvetila i cijeli post koji možete vidjeti ovdje, pa ako se još niste susrele s njima trk čitati recenziju! :) Ja sam ovaj mjesec završila sa oba iz klasične situacije kada kažete nekome od ukućana da vam nešto kupi, a taj isti to "posije" kada poslije šopinga navrati frendici na kavu. Ah, Bože moj, svakako će se oba iskoristiti!


Balea Oil repair regenerator (DM, 17,90 kn) je već hvaljen ovdje i ovdje, tako da sam ga ponovno uzela jer mu Yves Rocher koji sada koristim nije ni do koljena.

Lavera pasta za zube ehinea i propolis (Müller, 15,90 kn) se našla u mojoj košarici jer trenutno koketiram sa pastama što prirodnijeg sastava, a za ovu sam na forum.hr-u pokupila preporuku. Nisam još našla neku zbog koje bi se skinula sa svoje za sada najdraže Elmexice, ali nadam se da bi to mogla biti ova jer je i cijenom jako prihvatljiva.

 Oko Alverde Aroma njegujućeg ulja za tijelo s mirisom kokosa (DM, 29,90 kn) obilazim već neko vrijeme, ali uvijek sam bila malo sumnjičava kako će mi se svidjeti. Ovaj puta sam sama sebi rekla "E dosta!" i kupila ga. Na prvo korištenje me ugodno iznenadio mirisom, nije naporan miris kokosa nego se prilijepi uz kožu i miriši za vas i onoga tko vas šnjofa iz blizine. Nije jako masno ako se koristi u razumnoj količini i miris ne ishlapi brzo. Kandidat za recenziju ako me bude skroz očarao.


Na ovo promotivno pakiranje Max factor  Clump Defy maskari sam naletjela u lokalnom DM-u, a puna cijena im je bila 68,90 kn. Iskoristila sam -25% kupon i dobila maskaru koju sam već duže škicala i željela probati i njenu nasljednicu za 51 kunu. To mi se čini kao dobar deal, a barem sam sada mirna sa maskarama pola godine. :D Primijetila sam da ih više nema u DM-ovima, ali zato ima u Müllerima gdje im je cijena 99 kuna.



Ovo se u mom svijetu zove - poludjela sam sa lakovima! Redom su to Wet n wild Megalast I Need a Refresh-Mint (DM, 22,90 kn), mint boja koja više vuče na plavo nego na zeleno što mi se jako sviđa, Look by Bipa Colour Explosion  Rose splash (Bipa, 19,90 kn -30% Happy vikend) o kojem iskreno nisam sigurna što mislim jer mi se čini da više vuče na roza nego na nude kakav mi se učinio pod onim vražijim svjetlima u Bipi i Essence nadlak sa šljokicama 23 Million dolar baby (DM, 15,90 kn) s kojim se još nisam propisno poigrala jer me na prvo isprobavanje malo razočarao, ali tko zna možda se složimo. 

Kako je ljeto vrijeme veselih lakova, tako je ono za mene i vrijeme eyelinera. Uzela sam dva u meni najdražoj formi flomastera, Essence vodootporni eyeliner pen (DM, 23,90 kn) a par dana nakon toga je Le Makeup Freak na svom blogu preporučila Look by Bipa Eyeliner Pen (Bipa, 24,90 kn -30% Happy vikend) čiji mi se oblik učinio jednostavnim za nanošenje tako da sam i njega pokupila.

Zadnja stvarčica za danas je jedina online kupovina u srpnju obavljena na Feeluniqueu a to je Time Balm korektor od the Balma o kojemu sam jako puno lijepoga čitala. Gore je spužvica da ne pomislite da je kreč bijeli (moj je u drugoj nijansi po redu, light), a tek danas sam ga vidjela kada sam došla kući tako da ga još nisam isprobala. Ulovila sam na forumu kod za 20% popusta tako da me izašao 10,40 funti (puna cijena 13 funti). 

I to je to od mene za ovaj mjesec! 

Što ste vi kupovale u zadnje vrijeme? 
Što bi vi izabrale za sebe iz ovog mog probranog društvanca? 

Hvala vam na čitanju i čujemo se u komentarima! :)

2 komentara:

  1. Clump Defy maskara mi je jedna od dražih maskara koje sam probala i kojoj se redovito vraćam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja imam filing da bi mogle biti super, hvala što si potvrdila moje "sumnje" :D

      Izbriši