srijeda, 6. kolovoza 2014.

EMPTIES 6.i 7./14.

Prošlo je dva mjeseca od mog zadnjeg posta o potrošenim proizvodima tako da je vrijeme za novi! I u ovome imam mnoštvo proizvoda za pokazati pa ne želim puno duljiti nego odmah se bacimo na brze recenzije svih potrošenih proizvoda. Bilo bi toga i više da nisam dva tjedna izbivala od doma i koristila osnovne stvarčice iz kupaonica mojih dragih domaćina.
Prvo jedna čoporativna fotka da vidite o čemu ćete čitati u ovom postu:


Krećemo sa raznim čistilicama i umivalicama za lice:


Afrodita Young & Pure 3u1 gel za čišćenje+piling+maska - i dalje se držim svega napisanog u ovoj recenziji, prosječan gel koji nije ispunio obećanja koja stoje na tubici i nije me ničime previše oduševio tako da ga ne mislim ponovno kupovati.

Balea MED Ultra sensitive pjena mi je bila jako dobra i dosta dugo je trajala a o njoj sam opširnije pisala ovdje. Vjerojatno ću ju kupiti opet za hladniji period godine.

Ova tubica Manhattan Wash scruba mi je druga po redu, nježan i kremasti piling koji možete kupiti po pristojnoj cijeni. Ja uvijek volim imati jedan grublji i jedan ovakav blaži piling pri ruci. Ipak, ne radi čuda i ako radim piling s njim koža je idući dan u otprilike istom stanju kao i prije (npr. sa Lushevim pilingom Ocean salt mi koža ostane predivno meka i blistava dva dana). Za sada ga neću ponovno kupovati nego ću isprobati neke druge.

Weleda pasta za zube ratanija - jedna u nizu prirodnih pasti s kojima pokušavam u zadnje vrijeme. Dobra je i nema onaj blatnjav okus kako znaju imati prirodne paste za zube. Piše da je za jačanje osjetljivog zubnog mesa i ja uvijek takve kupujem pošto mi je zubno meso dosta osjetljivo i mogu reći da nisam imala problema s njim dok sam prala zube ovom pastom. Možda ponovim kupnju.

L'oreal Skin Perfection micelarna otopina 3u1 mi je bila odlična, stvarno dobro skine šminku bez previše muke, ne ostavlja lice ljepljivim i potpuno je nježna za kožu. Nemam ništa za prigovoriti samoj micelarnoj, ali mi se ne sviđa oblik poklopca jer zna često iscuriti kamo ne bi trebala. Čitala sam na dosta mjesta da je ista i Garnierova pa ću vjerojatno iduću nju isprobati jer je bolji omjer cijene i količine, ali ovoj osim nespretnog doziranja nemam što prigovoriti.

Na redu je make up i njega lica:


Manhattan Soft mat lipcream u nijansi 53M mi je bio super i izašao je puno prije cijele ove ludnice oko mat lipcreamova ali počela mi je neka prozirna tekućina istjecati kada ga otvorim, mislim da je pokvaren pa ga zato bacam. Jako se dugo družimo tako da nije ni čudo ako se pokvario.

Terra Naturi sensibile haut umirujuća maska za lice je dobra zamisao sa super sastojcima ali osrednja izvedba tako da ju ne kupujem više iako je ovo bio ponovno kupljen proizvod. Nisam se nikada usrećila sa tim hidratantnim maskama više nego s mojim Hipp kremicama koje obožavam pa ne vidim više ni smisla kupovanja nečega sličnoga.

Essence I love stage baza za sjenilo je kod mene bila i baza za sjenilo i korektor za podočnjake a ponekad i korektor za nepravilnosti na licu posebno za toplije ljetne dane tako da za neki no makeup look sredim cijelo lice samo s njim. Kao baza za sjenilo je bila dobra za neki dnevni look kada ne stavljam previše, ali ako bi to bio neki kompleksniji look ipak bi se sjenila nakupila u pregibu mojih masnijih kapaka. Dobrom mi se pokazala i kao korektor za podočnjake jer svojim žutim tonom neutralizira boju mojih podočnjaka a s njom sam prekrivala i male kapilarice na kapcima koje postanu pogotovo izražene ako sam umorna. Kao korektor za cijelo lice mi je bila prosječna i nije se moglo primijetiti da nešto nosim ako ju dobro izblendam. Sve u svemu jedan jako praktičan proizvod koji bi preporučila svima da barem isprobaju.

Balea Aqua serum je već pohvaljen ovdje kao jedan bazični proizvod za hidrataciju lica. Novi je već odavno u uporabi a posebno mi odgovara preko ljeta.

Eveline Celebrities eyeliner je jako dobar i jako jeftin liner s kojim je stvarno lako baratati. Preporučam ga početnicama ili šeprtljavicama kakva sam i ja sama. :D Vjerojatno ću ga ponovno nekada uzeti, sada sam htjela isprobati neke u obliku flomića.

Nastavljamo sa proizvodima za kosu

Balea dvominutna kura za kosu od kokosa mi se jako svidjela, bolja mi je nego njihova maska od smokve i bisera koju trenutno imam tako da vjerujem da ću ju ponovno kupiti, ali u novom mirisnom izdanju jer ovo već neko vrijeme nije u prodaji. Opširnije ovdje.

Balea Glatt + Glanz intenzivni serum je vulgaris silikon za kosu koji daje zaglađenost i sjaj vlasi bez neke posebne njege. Meni je draže njihovo ulje iz Oil repair linije tako da ovo više neću kupovati jer ne volim taj tip proizvoda i jedva sam čekala da ga potrošim, ali u suštini nije loš proizvod. Više o njemu ovdje.

Swiss o par Pure pflege šampon mi nije odgovarao, ja sam zapravo jako neobjektivna za recenziranje šampona jer imam jako zahtjevno vlasište. Sa ovim sam imala osjećaj da ne opere dovoljno dobro i kosa bi mi malo brže bila masna kada ju operem s ovim šamponom, tako da nekome sa masnim tjemenom ovaj šampon ne bih preporučila.

Proizvodi za pranje tijela:


O Babylove njegujućem balzamu za pranje sam pisala u ovoj usporednoj recenziji, kupila sam ga ponovno da mi služi za tuširanje.

Volo 2u1 spužvu u sapunu sam kupila iz znatiželje i nisam prezadovoljna izvedbom jer se sapun dosta slabo topi u dodiru sa mokrom kožomi loše razmazuje. Jako dobra ideja ali još jednom, slaba izvedba, baš šteta jer sam se veselila korištenju ovog sapuna.

Carefree intimna kupka mi je bila stvarno dobra, nježna, dugo je trajala i nisam imala nikakvih problema za njenog korištenja.

Le Petit Marseillais gelovi koje sam potrošila su bijela breskva i nektarina i cvijet naranče i mogu reći da mi je miris ovoga prvoga preugodan i baš sam uživala u svakom tuširancu s njim. Gelovi kao gelovi su dobri i ne isušuju tako da vjerujem da ću ponovno nekada kupiti breskvu a mislim isprobati crveni s makom i svijetložuti sa mlijekom. Ostali me mirisi ne privlače.

I zadnji na redu su proizvodi za njegu tijela:


Afrodita depilacijska krema radi svoj posao ali ja to jedno pakiranje potrošim jako brzo pa ne koristim takav tip proizvoda kontinuirano nego samo kad zatreba. Efikasna je i ne ostavlja iritiranu kožu.

Balea kremasto-uljni piling sa mirisom jabuke i cimeta je opširniji opis dobio ovdje i ovo mi je već druga potrošena tubica. Miris je odlično pogođen za zimu ali ja sam pronašla neke bolje pilinge koji su doduše i skuplji tako da se ovome ne bih vraćala iako je solidan proizvod pogotovo za tu cijenu.

Balea krema za poslije depilacije je dobar i izuzetno povoljan proizvod koji umiruje kožu i ima jako lijepi miris ali meni se malo bolji efekt pokaže kada natrackam noge što čistijom aloe verom tako da ipak biram neku aloe veru prije nego ovu kremicu iako je zapravo samo malo lošija a nekoliko puta jeftinija.

Balea kremasto-uljni losion za tijelo sa uljem koštica grožđa i mirisom pistacije je pravi pogodak za nahraniti suhu kožu zimi ili bilo kad da vam je iz nekog razloga isušena i kao takvog bih ga mogla ponovno kupiti. Opširnije o njemu ovdje.

Sundance Aloe vera gel lijepo umiruje moju kožu nakon depilacije i smanjuje iritacije kada ga natrackam u dobroj količini i pustim da radi svoj posao. Trenutno isprobavam neke druge malo čistije i prirodnije formule aloe vere tako da ga zasad ne bih ponovno kupila, ali ako iz bilo kojeg razloga više ne bih mogla naručivati online ovoga bih sigurno ponovila jer je uz Esi Aloe veru koja se može nabaviti samo u ljekarnama (tako mi se čini, ako nije molim vas da me ispravite) ovo najbolja formula na našem tržištu. Koristila sam ga i za umirivanje kože nakon sunčanja i tu funkciju dobro odrađuje, ugodno hladi i lagano smiruje.

Mala statistika za kraj koju sam uvela zadnji puta, u ovoj turi u kantu je doputovalo 23 proizvoda, što znači da sam do sada u 2014. godini potrošila 62 proizvoda.

I to je sve drage moje!

Imate li vi suprotno mišljenje o nekom od ovih proizvoda koje sam navela ili se slažete sa mojim dojmovima? Što ste vi posljednje potrošile?


Broj komentara: 8:

  1. Mislim da sam ESI gel vidjela u Mulleru, nedavno su se pojavili :misli:

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Onda je to nešto novo, škicnut ću kad se opet nađem u Mulleru, hvala ti! :)

      Izbriši
  2. Ja volim taj eveline tuš :D sviđa mi se tanka četkica pa je dosta precizan :) Ja bih ga preporučila i onima što nisu početnici :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš je dobar. Mislim da bi se s njim bilo najlakše učiti pa sam ga zato preporučila početnicama, ali svi ga mogu koristiti, dapače! :)

      Izbriši
  3. Sad si me zainteresirala za Sundance Aloe vera gel :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam potrošila već dvije bočice, a sada sam se prebacila na iherb po tom pitanju, ali vrijedi isprobati. ;)

      Izbriši
  4. Morat ću isprobati Le Petit Marseillais gelove. Posebno me privlači ovaj od breskve. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Breskva se meni najviše svidjela, vjerujem da s njom nećeš promašiti. ;)

      Izbriši