nedjelja, 1. lipnja 2014.

VELIKA BALEA RECENZIJA - proizvodi za njegu tijela

Kako sam prehlađena a vani kiša trenutno pada pa nemam što pametno raditi, odlučila sam se dovršiti svoj Balea serijal recenzija da završim s tim. Imam u pripremi par zanimljivih tema, nadam se da ću imati vremena izrealizirati ih sve i da će biti zanimljive. Ovaj post, započet, mi stoji u skicama već neko vrijeme pa zašto ne?

Prethodila su mu još dva posta iz istog serijala, a to su njega lica i njega kose, a u njima sam rekla i nešto više o samoj Balei. Danas nam je na redu post sa proizvodima za njegu tijela, pa krenimo.

Ovo su proizvodi koje ću recenzirati:


Biti ću kratka sa recenzijom Balea gela za tuširanje sa soli iz Mrtvog mora i mirisom naranče.

Ovo je za mene jedan prosječan gel za tuširanje, neloš. Intenzivno miriši na naranču, a ja bih prije rekla da miriši na - Fantu! Ja nemam zahtjevnu kožu tijela tako da mene ne isušuje ali nema niti neka posebno njegujuća svojstva. Prosječan gel niske cijene kojeg ne bih ponovila, ali sigurno ću opet nekada kupiti Balea gel jer imaju zanimljivih mirisa.

Idemo se pilingirati! Na redu je Balea kremasto-uljni peeling sa mirisom jabuke i cimeta.


Ovo je nježan piling tako da ga ne preporučam ako volite grublje ribanje, ali ipak obavi on posao. Uljnu komponentu ja uopće ne primjećujem. Miriši divno po jabukama i cimetu, mene asocira na kolače iako nije zagušljiv i previše sladak da ga ne bih mogla koristiti i ljeti. Kod njega mi se sviđa što nemam problem s njim kao sa nekim drugom pilinzima - ne rasipa se po tušu i ostane na koži tako da se mogu fino i temeljito ispilingirati cijela a da više proizvoda na kraju ne završi po tušu a ne na meni.
Kako je ponuda pilinga kod nas u drogerijama očajna (a vjerujem da nisam jedina koja to misli) i većinom su skuplji, mislim da se isplati isprobati i ovu tubicu koja će vas doći samo 13 kn. Nije naj naj, ali je solidan. Zimski je LE i vjerujem da će ga ubrzo povući, ali još ih viđam po DM-u pa tko ga nije probao a želi, neka požuri.

Trenutno se u državama sjevernije od nas može nabaviti novi, ljetni peeling od Balee, a kod nas ga još nisu uvezli, pa iskreno ni ne vjerujem da hoće, iako mi nije jasno zašto. Vjerujem da bi se prodavao jako dobro. Radi se o ovome peelingu sa mirisom limunske trave:
IZVOR



Prelazimo na dvije stvarčice koje su mene oduševile.
Prva je kremasto uljni-losion za tijelo sa uljem koštica grožđa i mirisom pistacije.

Ovo je spas za sve sa suhom kožom ili za nas normalne kože po hladnoći! Ja sam ga kupila zimus, kada mi je u jednom periodu koža bila dosta suha jer sam zanemarila mazuckanje, vani je udarila jaka hladnoća a u zatvorenim prostorima mi je kožu dodatno isušivalo grijanje. Kada bih se sagnula koža na donjem dijelu leđa me doslovno zatezala. Užasan osjećaj i sada shvaćam kako curama sa jako suhom kožom tijela nije uopće lako. Kako sam prošle godine koristila verziju sa bademom izbor je pao na pistaciju i nisam se pokajala. Nakon prvoga mazanja koža je bila u puno boljem stanju, a nakn drugoga zatezanje je skroz nestalo, savršenstvo!
Sadrži 40% ulja i to se vidi po samoj teksturi, jako je bogat pa će vam ga trebati jako malo a ako pretjerate moguće da vam se neće uspjeti upiti do kraja. Jako se sporo troši.
Miris meni generalno nije najdraži jer ne obožavam orašaste mirise ali vjerujem da ima puno cura kojima bi se svidio, ali uz ovako dobru njegu zažmirim i na miris. Dobar je i nakon depilacije.
Ako trebam izdvojiti jedan LE Balea proizvod koji zaslužuje da ga se uvrsti u redovan asortiman to je definitvno ovaj. Trenutno trošim zadnjih 50ak ml usporedno sa još jednim lakšim losionom, a kupit ću ga sigurno i nagodinu.
Ima ga još u DM-ovima, pa požurite sa 13 kuna po njega ako sam vas zainteresirala.

Balea Urea krema za jako suhe ruke



Ova jako hvaljena krema za ruke je i meni odgovarala. Radi sve što bi jedna krema za ruke trebala raditi - pruža jaku hidrataciju i njegu koja je dovoljna čak i mojim rukama koje su po zimi jako zahtjevne a opet nije masna i brzo se upije. Dodajte još i lijep miris, veliko pakiranje od 100 ml i cijenu od 10 kn. Ah, što više poželjeti? 
Dobro, slažem se da je lišena nekog lijepog pakiranja (iako su joj promijenili dizajn i više nije ovaj sa slike) i da nije baš najsretnije rješenje za torbicu jer je veliko pakiranje, ali zbilja mislim da se za tu cijenu ne može još više tražiti. Meni je bolja od nekih višestruko skupljih kremica. 
_______________________________________________________

I tako smo stigli do kraja Balea recenzija i otkrivanja mojih favorita. Ja sam zadovoljna i uvijek kupim ponešto od Balee pa stalno otkrivam nove stvarčice. Još jednom, za sve super stvari koje Balea radi a koštaju jako malo:

Imate li vi koji Balein proizvod za njegu tijela koji ja nisam spomenula a vama je odličan? 
Dijelimo li možda nekog favorita? 
Pišite mi u komentarima! ;)

xoxo,

vaša Lily




Broj komentara: 8:

  1. Volim Baleine tuširalice, iako su skroz prosječne, toliko finih mirisa ima, da jednostavno ne mogu da odolim :D Kremu sa ureom uvijek imam negdje, jer je stvarno odlična, za taj novac nema bolje, sigurno. Inače, obožavam Baleu i stalno isprobavam neke nove proizvode :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš to, nisu superkvalitetne ali nađe se svako malo dobrih mirisa i stalno dodaju nove u asortiman. Meni je za nos zapela mandarina nedavno. :) Za ureu se slažem i mislim da vrijedi puno više od cijene po kojoj je prodaju, ali pssst. :D

      Izbriši
  2. Jabuka i cimet, njami:D:p

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Miriši na pitu s jabukama kakva se pravi kod mene doma. :D A pošto si se ti deklarirala kao veliki gurman, svakako probaj. ;)

      Izbriši
  3. Obožavam ovaj Balea kremasto uljni losion :D Općenito volim isprobavati Balea mazalice i tuširalice jer su jeftine pa ako je nešto loše, nije tolika drama, a sve je tako lijepo šareno i mirišljavo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Predobar je, samo da ga imaju u nekoj svježijoj varijanti mirisa za ljeto, ali nema veze, družit ćemo se opet kad zahladi. Baš tako, nije neka drama a općenito ima na tone recenzija o Baleinim proizvodima pa se orijentiram prema njima i rijetko fulam. Sa Baleom za šarene i fine mazalice stvarno nije potrebno imati dublji džep! :)

      Izbriši
  4. Također volim Baleine tuširalice i mazalice, uvijek ih imam par komada :) I kreme za ruke znaju biti dobro. Sve skupa nije nikakvo čudo od njege, ali onome tko nema zahtjevnu kožu uglavnom odgovara - pa tako i meni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma zna se naći nekih super proizvoda i za zahtjevne, samo treba čitati recenzije i ne padati na šarenilo i mirise. A ovako za stvari oko kojih nemamo problema, udri brigu na veselje! :D

      Izbriši