ponedjeljak, 2. lipnja 2014.

OOOPS I DID IT AGAIN - NEW IN 5/14

Ups, opet sam nakupovala raznih divota! :D Peti mjesec je prošao pa sam vam sve i poslikala.
Trenutno mi je dosta preparative na izmaku snaga (a to znači empties post jako brzo) tako da sam morala neke stvari ponovno kupiti, a neke su tu iz puke znatiželje i želje za isprobavanjem novih stvarčica. Neke su bile i pokloni. 
Tako se i skupila ova hrpica proizvoda koju možete vidjeti dolje:


Razvrstala sam ih u manje skupine da možete bolje vidjeti što se sve tu nalazi.

Loko hrpica:


Ovo mi je najdraža kupovina ovoga mjeseca. Kontam već dugo naručiti nešto od Loko prirodne kozmetike, ali nikako da mi se zvijezde poslože i da izaberem što mi točno treba, kad mi je sve primaljivo. :D Loko je bio i na mojoj wish listi. Evo, konačno sam naručila i proizvodi su tu! Veselila sam im se kao malo dijete, jako volim ručno rađenu prirodnu kozmetiku naših kreativaca i njoj se najviše i radujem. Lokovci su bili super i simpatični, sve smo se lako dogovorili a dostava je bila ekspresna. Uzela sam Loko SOS Hair kremu za kosu (35 kn), ali sam željela da moja bude namirisana samo ylang-ylangom i Loko ekipa mi je ispunila želju, Loko intimo sapun za intimno pranje (20 kn) jer "njoj" :D želim priuštiti nešto prirodno, Loko Samson sapun za pranje kose (20 kn), a divni Lokovci su ubacili i dobar komad Aloja i neven sapuna kojeg se ja iskreno nikada nebih sjetila naručiti ali čini mi se baš zanimljiv sada kada sam pročitala više o njemu. Nisam još ništa isprobala jer mi je paketić stigao prije koji dan, ali stvarno se veselim!


Mnoge cure su hvalile Yves Rocher šampone, a kako sam se zatekla u Arena centru, odlučila sam i ja isprobati to čudo pa sam uzela Yves Rocher Nutrition šampon od zobi (22 kn, Yves Rocher u Areni) jer sam se sjetila kako ga naša vlogerica Aleksandra S. stalno iznova naručuje i kako ga hvali da joj produži vrijeme između pranja. Na prvu mi se jako svidio, kosa bude lijepa od njega i miris je meni predivan, baš nekako profinjen na način na koji to ne očekujem od šampona. 
A kako je pored njega stajao i regenerator iz iste linije (22 kn), rekoh zašto da ne uparim, jer sam ionako trebala kupiti neki regenerator, a škicnula sam negdje i pozitivne recenzije na njega. Eh, kada čitate punooo recenzija onda vam sve treba. :D


Olival mlijeko za čišćenje lica sa uljem smilja (DM, 36,90 kn -25%) je još jedna stvarčica sa wish liste, taman sam ostala bez proizvoda za čišćenje lica od šminke a kako su mi mlijeka ipak najdraža po tom pitanju zgrabila sam ovo na koje sam imala i kupon za popust. Probala sam i na prvu mi se jako sviđa.
Za Nikel mirisni piling za tijelo (DM, 49,90 kn -25%) sam pročitala super recenzije i izgleda kao nešto što bi mi se moglo svidjeti pa se nadam dobrom ribancu s njim. :)

Moja mala doza Balee za ovaj mjesec - uzela sam Balea mlijeko za tuširanje (DM, 19,90 kn) jer mislim da će biti prava stvar za ljeto kada nam se ostaje duže pod tušem a koža baš i ne prima teške mazalice i Balea Aqua serum za lice (DM, 24,90 kn) jer mi je trenutni pri kraju, a super se slaže sa mojom kožom po višim temperaturama kada ona rijetko što prima i upija pa će opet biti dobar za ljeto. 
Moram reći da sam probala mlijeko za tuširanje i da na prvu nisam baš prezadovoljna, ali pričekat ću sa nekim većim zaključcima.

Prevoljena Elmex Sensitive pasta za zube (Plodine, 23 kn) je klasik u mojoj kupaonici. 
Eveline Slim extreme 4D Gold serum (DM, 49,90 kn) sam uzela zato što sam potrošila Intense serum iz zadnjeg New in-a u doslovno 3 tjedna, i to sam ga pred kraj štedjela, a koristila sam ga samo navečer, valjda bi bio gotov za 10 dana da sam ga koristila po uputama i ujutro i navečer. Taj mi je bio dobar, hladio je i malo mi pomogao oko celulita ali uz vježbanje (ipak, nemam ga toliko, samo u tragovima pa ne znam kako bi pomogao nekome sa više te napasti), ali ovaj puta sam tražila neki od ovih u većem pakiranju pa sam izabrala ovaj koji bi trebao biti najsličniji njemu. 
I da, pakiranje je skroz treš i zlatno, naravno kada sadrži 24 karatno zlato (how yes no). :D
Ebelin blazinice, 140 komada (DM, 11,90 kn) jer oko blazinica ne filozofiram puno, uzmem najveće pakiranje, bitno mi je da su 100% pamuk i da se ne raspadaju, ove koristim jako dugo i dobre su mi. 

Stigli smo do poklona i dekorative:

Le petit Marseiliais gel za tuširanje sa mirisom cvijeta naranče sam dobila od svojih doma, baš me hoće marseljezići i ovo mi je već drugi dobiveni. Onaj od bijele breskve i nektarine koristim i dobar mi je, tako da ne sumnjam niti u ovoga. 
Kako sam pomagala dragoj prijateljici sa šminkanjem i friziranjem za jednu svečanu prigodu i naglasila da mi se nikako ne mora oduživati, ali ona mi je ipak poklonila Avon Supershock maskaru koja je meni jedna od dražih i boljih i sad mi je baš drago da sam ju dobila. Koristim ju stalno otkad sam ju dobila i opet sam se vratila u dane kada sam ju obožavala. 
Od nje sam dobila sam i Avon bazu za sjenila za koju sam pročitala mnoge dobre recenzije i baš me zanima kako će se ponašati na mojim kapcima. Potencijalno je dobra jer bi po recenzijama trebala sakriti male kapilarice na kapcima koje mene užasno živciraju a i jako dobro držati sjenila na mjestu.
Flormar Light Summer lak za nokte (Flormar, Portanova, na sniženju 9,50kn) me odmah uspio razočarati jer tu treba jedno sto slojeva da se pokrije pločica nokta a ako stavim manje izgleda čudno jer mi nokti izgledaju malo mrtvački. Sporo se suši i možete ga "udubiti" i nakon par sati. Dat ću mu još koju priliku samo zato što mi je boja jako lijepa, neka baby blue, ali zasad, loše.  

I to je sve od mojih noviteta za prošli mjesec. :)

Zanimaju li vas možda opširniji dojmovi o nekom od ovih proizvoda? 
Imamo li neke iste novitete i što ste vi kupovale u zadnje vrijeme? 
Pišite mi u kometarima! Pohvale, ideje, konstruktivne kritike, ma sve je dobrodošlo. :)

xoxo,

vaša Lily

Broj komentara: 15:

  1. Jako lijep new in :)) najviše me zanima šampon yves rocher i nadam se da će recenzija uskoro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :) Ok, bilježim šampon za recenziju, ali radije bih ga pošteno isprobala koji tjedan pa da ne bude samo prvi dojam u pitanju. Možda ne ekspresno, ali bit će. :)

      Izbriši
  2. Mene najviše zanima Loko SOS Hair krema za kosu. Čini se kao zanimljiv proizvod :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, stvarno se čini, i mene je baš zaintrigirao. Detaljno isprobam pa javim dojmove, pišem si u tekicu za recenzije! :)

      Izbriši
  3. Da je barem više Yves Rocher trgovina, a ne da moram online naručivati :| Niken piling mi miriše čim vidim sličicu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jednom sam naručila online i imala sam poprilično loše iskustvo s tim, pa nisam ni probala ništa od Yves Rochera do sada, a da imam negdje trgovinu bliže, sigurno bih više stvarčica isprobala. Za Nikel je palo puno pohvala, držim fige da je stvarno tako dobar kao što cure pišu. :)

      Izbriši
  4. Divni noviteti :D Imala sam LPM od cvijeta naranče i odličan mi je, Avon baza mi je jako dobra. YR šampon i regenerator me baš zanimaju, probala sam dosta toga njihovog, ali nisam proizvode za kosu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :) LPM su baš super gelovi, guštam u ovome i onome od breskve. Za YR će svakako ići posebna recenzija. ;) Što si isprobala još, a da ti je bilo dobro? Ja sam čula uglavnom pohvale za šampone i gelove za tuširanje, ako imaš još što dobro što trebam probati, viči. :)

      Izbriši
  5. Vidim i tebe sam "navukla" na yves rocher, ja samo molim boga da mi se kosa ne navikne na njega, što zna kod mene biti slučaj :))
    Super post kao i kupovina. I ja sam baš nedavno kupila ovu Avonovu bazu, nisam još isprobala..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A kad čujem koliko ih hvališ morala sam probati. :) Nadam se da ti se neće naviknuti. Hvala ti, a bazu nisam ni ja još isprobala, stružem zadnje kapi od baze koju već predugo koristim pa kad ju potrošim.

      Izbriši
  6. wuuuhuu, dobar šoping :D nikelov piling mi je super, morat cu po novo pakiranje ovih dana ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Mellice :) U kupnju Nikelovog pilinga me najviše "pogurnula" tvoja recenzija ;)

      Izbriši
  7. Svašta mi se sviđa i svašta bih rado isprobala! Recimo Le Petit Marseillais gel, Avon baza i maskara, LOKO prirodna kozmetika... Balea Aqua serum sam imala i sjećam se da mi je lijepo hidratizirao kožu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, i ja vrlo rado čitam tvoje new inove! :) Aqua serum je i meni jako drag, pogotovo za ovo ljetno vrijeme. :)

      Izbriši
  8. hmmm ta loko prirodna kozmetika se čini privlačna i sastojcima i cijenom (prošnjofah ih na faceu) a što se tiče flormar lakova, meni su oni najdraži, nisam još probala te summer nijanse ali sa svima ostalima sam zadovoljna. I mat lakovi su im divni <3

    OdgovoriIzbriši