subota, 3. svibnja 2014.

WISH LIST PROLJEĆE/LJETO 2014. - KOZMETIKA

Ako ste poput mene, sigurno ste se uhvatile barem koji puta da besciljno lutate web shopovima iako trenutno ništa ne mislite kupiti, nego ono čisto da vidite "što ima novog" ili da pročitate recenzije nekih proizvoda. Ja sam ovdje skupila stvarčice koje mi se sviđaju i mislim se počastiti njima. Nema high end kozmetike jer mi takva jednostavno nije dostupna i ne želim sliniti nad nečim za što znam da neću izdvojiti tu sumu novca.

Ovo nije neka nedostižna wish lista - ovo je wish lista stvari koje mi se jako sviđaju  i koje bih mogla kupiti.
Prošlog mjeseca sam se odvažila i na online shopping i iskreno ne znam što sam toliko čekala tako da će tu biti  i proizvoda koje možete naći u drogerijama ali i proizvoda dostupnih online. Neću previše opisivati proizvode nego ćete imati link na njih ili sa web shopa ili sa nekog drugog izvora. Pa krenimo!



Sexy mama bi trebala biti spas nama koji se znamo često zasjajiti, a uskoro će i ljeto kada nam svima treba matiranja. Ja još nisam našla holy grail na tom području ali priznajem da nisam nešto previše ni istraživala tako da mislim da će ovo biti moja iduća online kupovina. Da, malo jest pricey, ali za dobar puder sam najtolerantnija što se tiče cijene, ako će stvarno služiti svrsi.



Još smo na feelunique web shopu, i želim si želim ovu četku za kosu. Moram priznati da trenutno imam četku koja mi je preloša, kosa mi se naelektrizira nakon što ju počešljam s njom pa mi se onda "lijepi" za sve, uglavnom preloša je pa se najčešće češljam sa onim malim sklopivim češljem - ogledalom iz Essencea. Nemam nekih prevelikih problema sa raščešljavanjem inače, ali mi se sviđa što sam pročitala da sa ovim mogu počešljati kosu dok je mokra - a to najčešće radim kada stavljam neku masku za kosu, znači masku umasiram u kosu i nakon toga još počešljam tako mokru kosu, maska se bolje rasporedi po cijeloj kosi i imam dojam da puno bolje tako radi. Ova ne bi trebala kidati vlasi i definitivno mi treba!


Nakratko se vraćamo u naše drogerije po ovu ljepotu - nahvalila ga je draga kolegica blogerica u ovom postu, a ja sam baš u potrazi za nekim mlijekom za čišćenje lica jer sam se ipak s njima našla bolje nego sa trenutno sveprisutnim micelarnim otopinama, bitno mi je samo da mi ne radi probleme na licu, da dobro skine make up i da je što prirodnijeg sastava. Usto, na kućnu adresu sam dobila paket popusta za prirodnu kozmetiku i hranu u DM-u, tako i na ovo mlijeko imam 25% popusta! 


Priznajem da me nijedna njihova Blush by 3 paleta prije ove nije oduševila, ali ova je prekrasna! Trenutno nemam niti jedno kremasto rumenilo i baš sam ih se nekako poželjela, a od ove tri nijanse ne znam koja je ljepša + u recenzijama cure pišu da super prirodno izgledaju!




Toliko se ljudi kune u ovaj proizvod da i mene živo zanima što je to tako čudotvorno u njegovom djelovanju. Nešto slično možete pronaći i u ponudi Loko prirodne kozmetike, sapun se zove Afrika (kliknite na ime sapuna za više informacija), pa me zanima ako ga je tko koristio da podjeli dojmove, u neodumici sam koji od ta dva probati.



Ovaj dezić ima super recenzije na iHerbu, prirodnog je sastava i niske cijene, što više da tražim? Trebam neki prirodni dezić jer je ovaj koji trenutno koristim pri kraju, od njih ne očekujem neku super zaštitu, ali ako se zalomi da super štiti još bolje! Inače pokušavam što manje koristiti one koji sadrže ozloglašene aluminijeve soli, ne znam da li su stvarno štetne i o tome se još vode polemike, ali dok se ne raščisti situacija ja ću i dalje pokušati što više koristiti ove prirodne, a samo u nužnim situacijama one druge.
Znate li vi za neki dobar dezić sa iHerba? Ja sam sumnjiva prema onim kristalima.

7. Desert Essence Lip Rescue Ultra Hydrating with Shea Butter


Balzam za usne opet za neku siću a sa super recenzijama. Dozlogrdili su mi drogerijski balzami i njih ne koristim više osim Balee Uree, pa da probam nešto novo.



Jako hvaljena maska, hvaljena i od strane nekih naših blogerica, tako da ju jedva čekam probati.



Thayers tonike voli puno blogerica, a ja sam za sebe izabrala sa krastavcima jer volim miris krastavaca u kozmetici a sviđa mi se što je bez alkohola i općenito mi se sviđa sastav, a one tonike koji se mogu kupiti u drogerijama jednostavno preskačem jer ih ne želim na svom licu.

10. Now Foods Solutions Shea Butter


Čisti shea maslac, za mazanje stopala, laktova, suhih dijelova tijela, isto tako bi mi poslužio za neke DIY mješavine.



"Najčistija" formula aloe vere koju sam našla, ja koristim aloe veru nakon depilacije i nakon sunčanja i super mi paše.



Pohvalila ih je kolegica sa bloga Le Makeup Freak u ovom postu, a ja sam za sebe odabrala ovu koraljnu nijansu jer takve inače nosim.

14. Golden rose Rich color 07 i 44, Eveline Mini max 496

Ja zapravo lak za nokte nisam kupila (pripremite se za strašnu istinu, trrr) punih godinu i pol dana jer u zadnje vrijeme strašno rijetko lakiram nokte, ali zaželjela sam se nekih novih bojica za ovo ljeto, pa pogledajte moj izbor (sve slike su sa drugih beauty blogova, prilažem i izvore):

                                                          izvor eveline                                                                         izvor gr 44                                                                      izvor gr 07



I za kraj jedan domaći brend proizvoda koji bih ja idući voljela isprobati. Sviđa mi se veseli koncept proizvoda, poštene cijene i sastavi proizvoda, a iz ponude su mi najviše zapeli za oko Loko Intimo - sapun za intimno pranje, MakeUp Remover i već spomenuti Loko Afrika sapun.




I tadaaam, došli smo do kraja! Vidite da ovo nije lista preskupih proizvoda koje vjerojatno neću kupiti, ovo je lista dostupnih i većinom prirodnih proizvoda koje si mogu priuštiti pa je time ovo više shopping lista nego nekakva wish lista proizvoda s koje vjerojatno ne bi ništa kupila.

Jeste li isprobali išta od ovoga sa moje liste i kakvi su vam dojmovi? Čime vi želite počastiti svoju kožu, kosu i nokte ove sezone? Pišite mi u kometarima! 


Do idućeg posta, 

xoxo,
vaša Lily

Broj komentara: 11:

  1. The Balm kozmetika mi je već dugo na listi želja :D....golden rose lak imam i super je,planiram uzeti još koraljnu nijansu :D....jako lijepa lista moram priznati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, stvarno imaju divnih stvari, ali cijene su mi ipak malo too much da bih sve pokupovala.
      Golden rose stvarno ima širok raspon boja pa i izbirljivice poput mene nađu nešto za sebe.Imaš baš ovaj mintić? Je li mu vjeran ovaj swatch? Meni je divan!
      Hvala ti! :*

      Izbriši
  2. Imala sam ovaj desert essence balzam i stvarno dobro oporavlja usne!

    OdgovoriIzbriši
  3. Blush paleta ide definitivnoi na moju wish listu. Predivno izgleda ! *.*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jelda da je predivna? Sve bih boje koristila, prethodne su uvijek imale po jednu boju koja mi je njaaah, kod ove mi se sve sviđaju. :D

      Izbriši
  4. Odlična WL :D Meni su Sleek rumenila već dugo na WL i nikako da se odlučim i kupim jedno :D Thayers tonike sam kupila prošli mjesec (lavandu i breskvu) i odlični su :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Imaju i dobrih mono rumenila, ali nijedno me nije toliko osvojilo kao ova paleta. Onda i Thayers ide u narudžbu što prije! ;)

      Izbriši
  5. Sexy Mamu imam i volim i super funkcionira s odgovarajućim puderima + super je za kozmetičku torbicu koju uvijek nosiš u torbi. Ali da budem iskrena nije The One. Macadamia četka ti treba i preporoditi ćeš se kad je počneš koristitit:) Toner imam, ali ga rijetko koristim i mislim da je krajnje vrijeme da ga prebacim u bočicu s raspršivačem jer ću ga onda definitivno više koristiti. Želim ti da se što prije dočepaš ovih krasnih proizvoda:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kažeš nije baš The One? :/ Ja baš rijetko nosim ikakvu šminku sa sobom u torbi, ali kad nosim to bude ruž koji nosim na usnama i matirajući puder tako da mi je drago što si ovo napisala! I ja sam traljava sa tonicima i često ih preskočim, ali mislim da bi me osvježavajući miris krastavaca mogao nagovoriti da budem redovitija. Hvala na komentaru i lijepim željama! :)

      Izbriši
    2. Ma on je uvijek u mojoj torbici i već sam mu dotakla dno :) Ali ukoliko imaš masniju kožu nije da će ti držati 8 sati :| Ja nanesem mat puder i njega i mirna sam određeno vrijeme, ali ja imam mješovitu kožu. Najveća njegova prednost su finiš koji ostavlja i ambalaža :)

      Izbriši