petak, 23. svibnja 2014.

AKCIJA ŽENA ŽENI

Pozdrav drage moje,

u cijeloj ovoj užasnoj situaciji ljudi pokazuju koliko imaju srca pa sam tako naišla na jednu divnu Facebook grupu koju bih željela podijeliti sa svim ljubiteljicama kozmetike. 

IZVOR

Naime, radi se o grupi ŽENA ŽENI (kliknite na ime grupe pa će vam se otvoriti stranica). Radi se o grupi koju su osnovale Slavonke, a njezin cilj je potaknuti žene da doniraju nešto higijenskih potrepština ženama čiji su domovi stradali u poplavi. Grupa trenutno broji preko 5 tisuća članica a broj jako brzo raste.

Evo što kaže gospođa Liljana, jedna od administratorica grupe:

Naša, ženska kutija je mala kutija koja će biti prepoznatljiva u onoj hrpi svega što smo donirali. Neka bude kutija od cipela. Sadržaj: vlažne maramice, četkica za zube, pasta za zube, higijenski ulošci, tamponi, gelovi za tuširanje, dezodoransi, možda neka spavaćica (što bi Ivana rekla- nova- koju čuvamo za ne daj Bože), turpijica za nokte...Znam da ste maštovite. Bit će to samo vaša kutija . Kutija žene za ženu. Ono što će ju razlikovati od drugih- malo pisamce podrške.
Pomozimo ŽENAMA da ostanu ŽENE. Nemojmo da izgube i ono malo dostojanstva. Budimo svoje i pošaljimo im dio SEBE. Vole vas Ivana i Lilijana.

Projekt je tek krenuo i stalno se javljaju nove lokacije za skupljanje paketa. Stavljena je i informacija da se paketi mogu slati putem Hrvatske pošte, ako je masa paketa manja od 10 kg i paket upućen u ugrožena područja, poštarina vam je ravno - 0 kuna!

Za više informacija i svu pozitivnu energiju koja se širi od ovih divnih žena posjetite grupu na Facebooku, ja sam samo željela prenijeti glas da za ovu hvale vrijednu akciju sazna što više žena.


Voli vas,

vaša Lily 

Nema komentara:

Objavi komentar