utorak, 1. travnja 2014.

OPREZ, NOVI BLOG NA VIDIKU!


Eto došao je i taj dan da ja pokrećem svoj blog. Zapravo, lažem, jer sam već jednom pisala uvodni post ali sam odustala i obrisala. Zašto? Jer sam imala problema sa svojom predodžbom kako mi blog treba izgledati. Nonstop sam svoj zamišljeni blog pokušavala strpati u neku ladicu, zadati si koliko ću često pisati... I to mi je sve bilo prestresno da ga uopće nisam ni počinjala pisati. Onda sam zatražila savjet od jedne divne blogerice (a to je bila Vesna sa bloga Beauty & Mess) koja mi je rekla da počnem pisati za svoju dušu, ono što bi sama voljela čitati, ono što će me zanimati i da se u početku ne obazirem previše na čitanost... I zbilja, sada želim krenuti neopterećeno u bloganje i zbilja se veselim! 

Neću se previše trpati u neke ladice, mogu reći jedino da će glavna tema biti i ostati kozmetika, ali nije isključeno da će tu biti i drugih stvari, općenito što će mi privući pažnju no vidjet ćemo kako se blog bude razvijao. 
Također sam još dosta neuka što se tiče tehnikalija na bloggeru, obrade slika i sličnoga (zapravo sam pravi seljo za te stvari), ali želim sve to naučiti i ako imate neke savjete dobro će mi doći (imam par pitanjaca pa ako ima dobrih duša voljnih pomoći, super, ako ne probati ću se snaći ). :)
Uskoro će biti i prvih pravih postova pa se čitamo. 

Do tada mi uživajte i provedite ove divne dane sa dragim ljudima!

Puse!



Broj komentara: 10:

  1. Dobro došla :-) nisam ti ni ja nešto dobra sa tehnikalijama, ali pitaj možda znam :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti (prvi komentar, jeeej) :D
      Ma evo sama sam se malo igrala sa postavkama i guglala how to ovo ili ono, pa sam rješila neke nedoumice, ali hvala što si ponudila pomoć. :*

      Izbriši
  2. Dobro nam došla u naš mali svijet :-D SRetno sa pisanjem :-Di evo prvi savo si tražila, isključi ovu opciju da moramo dokazivati da nismo roboti :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo sređeno (bar mislim) :D
      Hvala na dobrodošlici :*

      Izbriši
  3. I tvoj blog je jako lijep! Sviđa mi se što imaš puno slika i imaš jednog pratitelja još :)
    Slatka maca, jeli tvoja ? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno draga!
      Maca nije moja, imam doma jednog lijenog i razmaženog mačka kojem svi ugađaju i kojem je baš teško u životu. Mačke obožavam odmalena tako da su morale naći mjesta i na mom blogu. :)

      Izbriši
  4. Pozdrav od još jedne nove blogerice! :) Sviđa mi se tvoj uvod i blog, pratit ću te. I ja sam nova, počela par dana prije tebe, isto sam se dugo premišljala i evo sad konačno neopterećeno krenula. Svrati pa ćemo si međusobno dijeliti savjete i sugestije! :) Odmah da ti prenesem savjet koji sam ja dobila: stavljaj što veće sličice jer ih rijetko tko otvara posebno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači ima nas! :)
      Zaključila sam da je najbolje krenuti neopterećeno i ne očekivati ništa, i tako većina stvari u životu ne ide po zacrtanom planu.
      Ovo sa fotkama sam primjetila da sam možda neke stavila male, ali dobro za ubuduće ću znati (nisam ih bogzna koliko velike stavljala i zato što su ove slikane mobitelom sa ne baš bajnom kamerom, ali ubuduće fotkam fotićem). Opet ne volim ni ono kada blogerice stave npr. sliku laka za nokte da je slika tolika da mogu skrolati po tom laku (da, ima i takvih slučajeva).
      Inače jako volim blogove sa lijepim fotkama, pa ću se potruditi da i moje budu malo bolje :)
      Idem sada škicnuti tvoj blog i dodati te u popis blogova koje pratim :)

      Izbriši
  5. Dobro došla :) frendica i ja smo isto nove u ovoj blogosferi :) super prvi post, baš mi se sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na dobrodošlici!
      Pratim vaš blog od objave recenzije one divne PF paletice.
      Čitamo se i dalje cure! ;)

      Izbriši