četvrtak, 4. rujna 2014.

NEW IN 8/14


Za danas sam pripremila jedan kratki post sa novitetima iz prošlog mjeseca. Samo stvarčice koje sam jako željela a našle su se na sniženju i neke prijeko potrebne stvari su našle mjesta u mojoj košarici ovaj mjesec jer sam kupovala malo i garderobe koju sam u posljednje vrijeme baš zapostavila.
Pa krenimo sa mojim malim, ali slatkim new in-om!


TheBalm Sexy Mama je puder za matiranje kojeg sam imala na svojoj wish listi i obećala sam si da ću ga uzeti čim bude snižen barem 20% na feeluniqueu. E pa sniženje sam dočekala tako da je Sexy Mama uletjela u moju košaricu a za tjedan dana koliko joj je trebalo da mi dođe se udobno smjestila u moj make up kutak. Cijena na sniženju 10,80 funti.

Sleek Arabian Nights paleta sjenila već ima svoj post (link) i još uvijek se igram s njom i isprobavam kombinacije. Ja sam svoju uzela uz kod od -10%, po cijeni od 10,79 dolara. Još jedna njihova paleta je je na putu prema meni, a onda se moram malo smiriti što se tiče Sleeka.


Ima li još tko problema sa vječno sirastim nogama? :D Ajde iznad koljena mi se boja nešto i primi, ali ispod jako slabo, iako većinom u slobodno vrijeme nosim kratke hlače po ljeti. Kada sam dobila poprilično pristojnu boju po ostatku tijela živcirao me taj kontrast i unatoč strahu da ću ostati flekava zbog kojeg sam do sada izbjegavala ovakav tip proizvoda kupila sam Alverde losion za samotamnjenje (DM, 28,90 kn). Losion je jako dobro odradio svoj posao, boja je izgledala prirodno, a išla sam samo do toga da mi se noge izjednače sa ostatkom tijela. Dobar piling prije, dobro i ravnomjerno umasirati, pažljivo oko koljena i gležnjeva i obavezno oprati ruke poslije i nema brige! Boja mi izblijedi nakon otprilike šest dana nakon čega ponovim postupak.

Balea uljini piling sa soli iz Mrtvog mora i mirisom limunske trave (DM, 29,90 kn) mi priznajem nije trebao odmah jer trenutno koristim Nikelov piling, ali pošto ja imam sreću da nešto povuku iz prodaje taman kad se ja nakanim isto kupiti odlučila sam ne riskirati sa ovim pilingom i kupiti ga, a iskoristiti će se svakako. Slani pilinzi su moj favorit što se pilinga tiče, miris limunske trave obožavam i pročitala sam pozitivne recenzije kolegica blogerica tako da sa ovim nisam mogla promašiti.

Balea kremasto-uljna tuširalica sa mirisom breskve (DM, 9,90 kn) me mirisom oduševila (kod mene i breskve nema puno filozofije, ako miris nije užasno sintetički mene obara s nogu), podsjetila me na LPM od breskve pa sam ju uzela kao jeftiniju varijantu spomenutog.


Kako sam potrošila Aveo badem aceton i trebao mi je drugi aceton a Muller mi nije bio blizu uzela sam Afrodita Oliva uljni odstranjivač laka za nokte(18,90 kn). Iskreno ne znam da li bi ponovno uzimala Aveo iako je jeftin jer on meni isuši kožicu oko nokta i nakon par uzastopnih korištenja uvijek mi se pojave zanoktice tako da nisam baš najsretnija s njim. Vidjet ćemo hoće li se tolika razlika u cijeni pokazati opravdanom.

Garnier micelarnu otopinu (DM, na popustu 29,90 kn) sam uzela jer sam se opet zaželjela micelarnih a ova je dobre količine, bila je na popustu i mislim da bi mi trebala odgovarati. Volim za skidanje šminke uvijek imati i mlijeko za skidanje šminke i micelarnu i obje "tehnike" skidanja šminke podjednako volim.

Ebelin blazinice 140 komada (DM, 11,90 kn) su kod mene klasika i samo njih kupujem.

I to je sve!
Što ste vi šopingirale i imamo li što zajedničko?
Pišite mi i komentirajte! :*

Broj komentara: 14:

  1. Arabian night paletica je prelijepa, jedva čekam da vidim i tu što je "na putu" :D Meni je Garnier micelarna skroz okej, potrošila sam dvije bočice i sada se malo "odmaram" od micelarnih, ali ako budem neku opet kupovala, to će sigurno biti Garnier :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja ju jedva čekam vidjeti. Uzela sam ju sad za vikend kada je bilo sniženje pa još nije ni poslana jer im je vjerojatno gužva bila, ali strpljen-spašen! Zadnje sam od micelarnih potrošila Lorealovu ali kako cure pričaju da su praktički iste uzela sam ovu zbog omjera cijene i količine. I ja uvijek uzmem mali odmor između dvije boce micelarnih! :)

      Izbriši
  2. Bilo bi super ako možeš usporediti Balein piling sa šećernim od Afrodite? Ja se nekako ne usuđujem kupiti sada taj Balein jer nisam sigurna da valja. Afroditin mi je odličan, ali je ipak velika razlika u cijeni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nažalost ne mogu, nisam nikada koristila Afroditin jer više volim solne od šećernih pilinga. Ja sam ga kupila najviše zbog recenzije naše blogerice Nives, ubaciti ću link pa možeš pogledati ako će ti pomoći. :)
      http://alittlemakeupobsessed.blogspot.com/2014/07/balea-uljni-peeling-za-tijelo-limunska.html

      Izbriši
  3. Arabian nights paletica je divna. Ja nažalost nisam uspjela da naručim ništa sa sleekove stranice jer nisu prihvatili transakciju novca koliko god puta sam pokušala. :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dosta ljudi ima problema sa naručivanjem, i ja nisam mogla od prve, a kod mene je problem bio što imam Visa Electron karticu (nemam token) i kadgod bi odabrala pri plaćanju Electron ne bi mi prihvatilo. Onda sam vidjela na forumu da cure imaju isti problem, ali da im normalno prođe kada odaberu Visa Debit, što sam i ja napravila i sve je prošlo uredu, a moja paletica je stigla! Možda ako imaš isti problem ti pomogne ovo. :)

      Izbriši
  4. Garnierovu micelarnu obožavam, mislim da je najbolja zamjena za Biodermu :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Divan new in :D Moja Arabian night paleta još nije stigla :( Garnier micelarnu i ja koristim, iako baš nisam ljubitelj micelarnih, ali s ovom sam zadovoljna. Balea piling također planiram kupiti kad potrošim onaj koji imam i volim što mi je baza sol, a blazinice kao da jedem, kupujem to Ebelin veliko pakiranje, ali ih jako brzo trošim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će doći što prije, i ostale stvarčice koje si naručila, jer se veselim tvojim recenzijama Sleeka. :) Meni je Lorelaova bila dobra, a kako kažu da su skoro pa identične vjerujem da će i ova poslužiti. Malo sam požurila sa Baleom da mi ne pobjegne s polica, ali nije mi žao, iskoristit će se svakako! :) Blazinice uvijek u najvećem pakiranju, ništa ispod. :D

      Izbriši
  6. Sexy mamu bih i ja rado kupila :)) nadam se da ce uskoro biti s jasnijim slikama i posebnom recenzijom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oko nje sam i ja obilazila kao maca oko vruće kaše par mjeseci dok nisam našla koliko-toliko povoljan deal. Ok, pišem ju za recenziju kada pošteno istestiram. :)

      Izbriši
  7. Evo samo da pohvalim puno tvoj blog koj već dugo čitam ali nikako da ostavim komentar. Moj favorit su empties postovi, a i sviđa mi se što radiš recenzije proizvoda "za svačiji dže", a u današnje vrijeme si mi studenti ne možemo uvijek priuštiti high end proizvode. Samo tako nastavi i molim te piši nam češće! ;o)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, ovakvi komentari me razvesele nemaš pojma koliko! :D
      Također mi je drago što i druge blogerice otkrivaju super proizvode po pristupačnim cijenama, jer svi imamo neki limit dokle možemo potrošiti s obzirom na trenutnu situaciju.
      Hvala ti još jednom i truditi ću se pisati redovitije, imam ideja pa se nadam da će doći i vremena za realizaciju! :)

      Izbriši