srijeda, 2. srpnja 2014.

NEW IN 6/14

Pozdrav cure,

evo mene nazad nakon duže pauze. Možda ste primijetili da nisam pisala a nisam baš ni bila aktivna u blogosferi više od pola mjeseca ali ako znate da sam studentica onda znate da je ovo razdoblje za mene puno učenja, stresa, nervoze i svih drugih studentskih čari, dakle vrijeme je ispitnih rokova! Ja sam se uhvatila u koštac sa nekim svojim "repovima" i evo ostao mi je jedan ispit za kojega slobodno mogu reći da mi je najteži u dosadašnjoj studentskoj karijeri. Vjerujem da ćete me razumjeti, a ja i dalje skupljam dojmove i imam ideje za nove postove kada ovo ludilo prođe. Baš me uhvatila neka glad za pisanjem, blog mi je postao jako drago mjesto za opuštanje!

Za danas sam vam pripremila kratki New in proizvoda koje sam kupila u šestom mjesecu, pa krenimo! :)
Vidjet ćete da nisam previše harala po drogerijama i po meni je ovo jedan racionalan mjesec što se kupovine kozmetike tiče (Da, da, mogu ja biti i puno gora. :D) . Tu je malo naših drogerija i malo online shoppinga, iHerb paket naručen još krajem petog mjeseca i Beautybay paketić.

Cijela ekipa na okupu:

Za njegu lica sam uzela nekoliko umivalica i balzam za usne.


Desert Essence Thoroughly Clean Face Wash - Original za masnu i mješovitu kožu lica je dio moje iHerb narudžbe koja mi je stigla u rekordnom roku - kod mene je bila samo devet dana nakon što je poslana! Ima super recenzije, pa ćemo vidjeti. Na prvo umivanje mi se svidjela, ali vidjeti ćemo kako će mi se koža ponašati kroz duže korištenje.

Nubian Heritage African Black Soap je nešto o čemu svi rejvaju, pa sam i ja odlučila isprobati to čudo. Priznajem da sam bila super skeptična. Koristim ga nešto više od dva tjedna i moji su dojmovi jako pozitivni, a vrlo brzo pišem i recenziju.

Desert Essence Lip-Rescue Ultra Hydrating with Shea Butter je nešto što mi nije nužno trebalo, i nisam ga još otvorila čisto da nemam previše otvorenih balzama za usne, ali svakako će se potrošiti. Bilo je još malo mjesta u košarici do zloglasnih 22 eura, pa sam ga ubacila.

Balea gel za pranje lica, piling i maska 3 u 1 (DM, oko 19 kn) je također vrlo hvaljen proizvod koji sam željela dugo probati ali nikako nije stizao na red. Moram priznati da sam malo i emotivno vezana za miris jer kada sam bila tinejdžerica koristila sam dosta dugo gel za umivanje iz iste linije i miris me instantno vrati u te dane.


Što se tiče tuširalica uzela sam Palmolive Caipi Passion gel za tuširanje (DM, na sniženju 9,90 kn), koji stoje uz blagajnu dok su na akciji. Moj je sa ekstaktom marakuje, a iz te brazilske kolekcije ima još i s kokosom. Vrišti ljeto.

Reviva Labs Elastin Collagen Body Firming losion za tijelo sam uzela iz znatiželje i jer stvarni više nisam znala koji bih losion uzela u drogeriji. Ako što bude od firminga, ok, ako ne, svejedno ću ga rado koristiti.


Aloe veru koristim za smirianje kože nakon depilacije pa sam se odlučila okušati sa ovom Aubrey Organics Pure Aloe Vera. Priznajem da sam se malo zaletila kad sam ju uzela i ne znam zašto sam očekivala aloe veru u obliku gela, ali ovo je potpuno tekuće. Vjerujem da ću ju prebaciti u neku bočicu sa raspršivačem jer ću je ovako prebrzo potrošiti.

Alvera Aloe Herbal All Natural Roll On Deodorant sam uzela jer uvijek volim imati jednu ovakvu zdravu verziju dezića za dane kada mi nešto više i ne treba. Ne očekujem super zaštitu od njega, ali ako se takvo što dogodi bit će super.

Macadamia Natural Oil No Tangle četka je bila na sniženju na Beautybayu i izašla me nešto manje od 60 kuna što mislim da je bio dobar ulov. Podrazumijevala sam da češljanje uvijek mora malo čupati iako nikada nisam imala većih problema s tim, ali s ovim nema stresa za kosu, uopće. Družimo se otkako mi je stigla i baš mi je drago da sam ju ulovila.

Kako sam jako zadovoljna Balea dvominutno kurom i regeneratorom iz crne linije, odlučila sam isprobati još jedan njihov jako hvaljen proizvod za njegu kose, Balea masku za svilenkasti sjaj kose - smokva i biser (DM, 14,90 kn).


Znate one kupovine nakon položenog ispita, želite si kupiti nešto da se počastite za sav uloženi trud? E pa plod takvog pohoda je kod mene bio Revlon Colorstay puder za masnu do mješovitu kožu u nijansi 150 Buff (Muller, 105,50 kn). Došla sam jednostavno u fazu da mi puderi koje imam nisu bili dovoljno dobri, a o ovome sam dosta čitala i odlučila mu dati šansu. Koža mi je trenutno u nekom stanju gdje više nije masna kakvom bih očekivala da će biti u ovome periodu godine, više je normalna i mogu reći da uživam u tome. Ovaj puder mi baš dobro sjeda na kožu, ne ističe suše dijelove kao na primjer moj Bourjois Flower perfection. Nijansa nije realno ispala na slici, malo je tamnija, ali ipak imam osjećaj da mi je sada mrvicu svjetlija od kože, za ljeto bih ga mogla malo miješati sa Healthy mixom kojeg imam u tamnijom nijansi.  

Ovo malo čudo skoz desno je fake Travalo sa eBaya 5 ml zapremnine u kojega vrlo lako prebacim svoj parfem pa ga mogu nositi u torbici bez da vučem teško staklo cijeli dan. Jako mali i lagan, pun pogodak. Platila sam ga 2,46 dolara.

Maybelline Color Sensational Vivids ruž za usne u nijansi Shocking coral (DM, puna cijena 68,90 kn) već duže vrijeme gledam ali nikako mi nije dolazio na red jer nisam bila od volje dati skoro 70 kuna za njega. No, dobila sam kupon u poštanski sandučić od -30% na bilo koji ruž iz ove linije, a moj DM je slavio rođendan i imala sam -15% na ukupnu kupnju tako da sam ga na kraju platila 40 kuna. Prilično dobar deal, zar ne? Divna ljetna nijansa, jako se dobro slažemo. Na slici nije ispao 100% isti kao u stvarnosti, inače je još malo vibrantnija nijansa. Nisam očekivala super postojanost od njega, ali dobila sam ju. Možda škicnem još koju nijansu jer me tekstura ruža osvojila.


I to je to drage moje! 
Zanima li vas posebna recenzija nekog od ovih proizvoda? 
Imate li nešto od ovih proizvoda? 
Što ste vi posljednje kupile? 

Pišite mi u komentarima! :)

Do idućeg pisanja, 
xoxo,

vaša Lily


Broj komentara: 12:

  1. Imala sam Desert Essence balzam za usne, super je!
    :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, nadam se da ću i ja imati isti utisak kad ga počnem koristiti! :)

      Izbriši
  2. Lijepo si se ponovila :D Balea masku za kosu obožavam, a Desert Essence umivalica me jako zanima i veselim se recenziji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, u jednom si mi komentaru napisala kako ju jako voliš pa sam se toga sjetila u posjetu DM-u i uzela ju. :) Desert Essence kreće u svakodnevu uporabu ovih dana pa će biti i recenzija kada dobro isprobam. :)

      Izbriši
  3. Ja ne mogu dočekati svoju Macadamiu :-) Super noviteti!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da će i tebi odgovarati kao i meni, baš mi je drago što sam ju ulovila! :) Hvala ti. :*

      Izbriši
  4. Mene jako zanimaju te umivalice, uskoro i sama planiram naručiti nešta sa Iherba, tako da svaka recenzija će mi dobro doći :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Može, ići će recenzija uskoro! ;) A iHerb definitivno vrijedi barem probati, stvarno je veliki izbor.

      Izbriši
  5. Revlonov puder! :)
    Nikako da si odredim nijansu :D

    Super stvarčice, ja štedim malo ovo ljeto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja uvijek u isprobavanju pudera gledam prvo drugu po redu od svjetlijih, ta mi većinom paše. Ovo mi je malkice svjetlo za ljeto ali ništa upadljivo a za zimu će biti savršen.
      Da, da, treba nekada i štedjeti, ja sam bila u fazi štednje preko zime i baš sam onda počistila zalihe. ;)

      Izbriši
  6. Neces se pokajati za macadamiu a i super povoljno si je platila :)

    OdgovoriIzbriši