četvrtak, 3. travnja 2014.

NEW IN 3/14


Nakon što sam vam pokazala što sam potrošila u zadnje vrijeme, mislim da je dobra ideja pokazati s čime sam malo obnovila svoju malu vojsku preparative i dekorative. 
Kod mene nećete nailaziti na neke preogromne new in postove jer ne volim gomilati kako kozmetiku, tako ni ostale stvari, nekako me uvijek guši višak bilo čega u životu. Opet kozmetika i to pogotovo preparativna ima svoj rok trajanja, tako da se svladavam da ne kupim svaku kremicu koja mi se svidi jer bi to izgledalo slično ovome:

No krenimo mi na proizvode:


Garnier NEO Invisible Dry-Cream u mirisnoj verziji Shower clean (DM, 19,90 kn) -
DM je imao neku akciju na Garnier proizvode cijeli treći mjesec i tu sam uzela ovaj novi dezić, miris je dosta nenapadan a pošto ih puno cura hvali  nadam se da će biti dobar za toplije vrijeme. Također su nam na mailove stigli kuponi sa popustom -15% za kupovinu u DM-u pa je sve što je tamo kupljeno kupljeno uz ovaj popust. 

Fake Beauty Blender (Müller, 19,90 kn) - iako ne poraste kada se smoči kao pravi BB, meni je zapravo dobar jer neke teže pudere blenda da izgledaju prirodno na koži.

Olovka je Catrice light reflecting concealer u nijansi 020 Light beige (Müller, 33,90 kn) jer sam ja većinom u borbi sa mojim malo izraženijim podočnjacima, što zbog umora što zbog oblika lica i genetike. Kupljen ne toliko u svrhu prekrivanja, nego da ide nakon što nanesem podlogu da malo posvijetli to područje. Zasad mi se sviđa što ga mogu staviti i bez podloge a da se ne primijeti da imam nešto na koži. 

Merz Spezial Augen Maske (Müller, 7,90 kn) - okoloočna maska kupljena u svrhu i maskiranja i okoloočne kreme
 jer zapravo ne koristim takve nego namažem svoju običnu hidratantnu kremu koju koristim za noć i na to područje. Na prvu primjećujem da je gušća od običnih hidratantnih krema i da ima neki fini miris.

Dontodent zubni konac Sensitive (DM, 10,90 kn) - što reći? :D

Garnier pure Self heating mask (DM, 9,90 kn) - trenutno sam se malo bacila u homemade maske (hm možda ideja za neki novi post?), ali ovo je maska koju uvijek imam doma, učinkovita za čišćenje pora.


Body & Soul Wellness bodybutter šipak i brusnica (Muller, oko 22 kn) - privukao  me miris nakon one teške čokolade koju sam potrošila i to što je butter (volim maslace za tijelo), na prvo mazanje mi 
se sviđa, vidjet ćemo dalje.

Balea Creme-Öl Dusch Peeling, miris jabuke i cimeta (DM, 12,90 kn) - nisam našla onaj novi LE Nikelov piling u svom

 DM-u kad sam išla u kupnju pa sam ovaj pokupila jer mi solidno radi posao, a cijena je super.


Weleda pasta za zube Ratanija (Müller, 29,90 kn) - željela sam isprobati Weledine paste jer sam čula dobre stvari o njima, ova je kao za osjetljivo zubno 
meso. Samo želim napomenuti da su te iste paste u DM-u 10 kuna skuplje što sam tek nedavno primijetila, a sada vidim da je 
ta viša cijena i na Terra organica shopu.

Swiss o par Pure Pflege šampon (Müller, snižen na 11,90 kn) moje vlasište zna od jakih šampona i teške kemije biti
nadraženo, svrbiti i obradovati me sa peruti (oh joy), pa ga često častim ovim šamponima bez svega i svačega. Nadam se da će biti blag prema vlasištu ali da će i dobro oprati i skinuti masnoću.

Nakon pročitanih brojnih članaka o benificijama kokosovog ulja svoje sam našla u Interšparu na odjelu zdrave hrane za 54-55 kn (pripazila sam da piše da je hladno prešano). Ja ga za početak mislim koristiti kao pakung za kosu, za zanoktice koje su mi počele malo divljati u zadnje vrijeme i kao tretman za hidrataciju stopala, a tko zna možda mu otkrijem još koju namjenu. Baš se veselim vidjeti rezultate, koristila sam ga kao pakung zasad i kosa je poslije bila super i iako ne volim baš miris kokosa u kozmetici jer ga često izopače u neki sintetički, ovaj pravi miris mi se baš svidio i nadam se da ćemo se nastaviti ugodno družiti.

Polako i došli smo na kraj, to je sve što sam kupila prošli mjesec.
Imam malu molbu za kolegice blogerice, željela bih da se moji postovi objavljuju na facebook stranici Croatian beauty blogs jer sam i sama tamo otkrila dosta blogova koje sad redovito čitam ali ne znam kako se prijaviti, ako mi tko može pomoći bila bih zahvalna! :)

Također počinjem spremati jedan malo drukčiji post koji će se baviti jednom skupinom sastojaka kozmetike, ali želim dobro istražiti jer ne želim objavljivati poluinformacije u vezi ove meni jako zanimljive teme.

Imate li vi neki proizvod koji sam ja friško kupila, kakvi su vaši dojmovi o njemu i što ste vi zadnje kupile ili bilo što vam padne na pamet pišite mi u komentare (nemojte se sramiti ;) )

Pozdrav,
Lily

4 komentara:

  1. Merz maska je odlična, jako nahrani područje ispod očiju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potrošila sam jednu od te 4 vrećice i slažem se. :)

      Izbriši
  2. Merz maska je savršena, uvijek ih imam u zalihama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, je, super je, ali moram reći da meni uzrokuje prištiće ako ju slučajno nanesem malo šire od okoloočnog područja, znači na njemu ne, ali završilo mi je kreme na jagodicama jednom i imala sam jednog tvrdoglavog gada tamo. Dobra je, ali trebam paziti pri nanošenju.

      Izbriši